KP = Kedai Potong. Ol'Skool Heaven.. tolong list kat bawah..

Rss     Subscribe     Share     Tweet    


0 Points

Lead

Feb 6 05 4:25 PM

Tags : :

Ni aku nak mintak kawan2 Ol'Skool kita share sama2 mana nak carik barang2 kete buruk kita ni....

Tempat yang aku penah pergi..
1. Jln Sg Choh
Direction: Lepas pekan Rawang menghala ke Tg Malim. Lepas Traffik Light, kedainya belah kiri main road..
Pro: Barang tersusun rapi, senang nak carik, barang byk pasal stok baru sampai.. KE70, 910, G11..
Con: Harga ada sikit mahal..
Quote    Reply   

#4 [url]

Apr 15 06 3:33 PM

188

kedai no 188 kat jalan klang lama.. kalo dari oug die kat belah kanan sblom sampai midvalley... toke die siap ade album kat jepun ngan owner kete ol skool kat sane...

Quote    Reply   
avatar

9223301

Very Cronic

Posts: 3,872

#5 [url]

Apr 25 06 9:45 PM

kalo kat taiping, jalan bandar taiping nak ke tol cangkat jering ader hcut untuk keta lama.. kata blom potong lagi, bleh pilih nak sparepart aper.. hari tu ader b310 lampu petak 3 biji..

Quote    Reply   

#7 [url]

May 12 06 3:07 AM

assalamualaikum!!

hi semua!!!

aku budak baru nak try main keta lama plak laaa

tapi tak ade lagi datasun lama lagi... x bli lagi la kiranya tuu

ingat nak amik 1200/b110 2 pintu or 4 pintu tapi kaawak dapat 2 pintu memang amik punye! kaawak 4 pintu harga murah2 boleh gak di considerkan

bley tak sedara2 yang budiman menunjukkan kat aku kat mana ada org jual menatang2 ni?

dan lokasi aku IPOH... area2 ipoh kat mana lagi awakbuk2 keta old skool ni lepak menghabiskan sisa2 idup mereka

aku nak buat keta ni seold' skool yang bole tapi lepas Y10 aku siap laaa

sekian terima kasih

saya Budak Baru sila tunjuk ajar

Quote    Reply   
avatar

9223555

Critical

Posts: 9,122

#11 [url]

Aug 4 06 10:23 AM

Re: assalamualaikum!!

afismail wrote:
hi semua!!!

aku budak baru nak try main keta lama plak laaa

tapi tak ade lagi datasun lama lagi... x bli lagi la kiranya tuu

ingat nak amik 1200/b110 2 pintu or 4 pintu tapi kaawak dapat 2 pintu memang amik punye! kaawak 4 pintu harga murah2 boleh gak di considerkan

bley tak sedara2 yang budiman menunjukkan kat aku kat mana ada org jual menatang2 ni?

dan lokasi aku IPOH... area2 ipoh kat mana lagi awakbuk2 keta old skool ni lepak menghabiskan sisa2 idup mereka

aku nak buat keta ni seold' skool yang bole tapi lepas Y10 aku siap laaa

sekian terima kasih



ko gi kat bercham ipoh...kat blakang kawasan kedai 7eleven ada banyak kete2 lama untuk dijual...pilih jer maner berkenan...

Quote    Reply   

#12 [url]

Aug 8 06 10:13 AM

aku nak cari mudguard depan untuk sss aku

korang tau kat mana2 kedai potong ader ader body part untuk mudguard bawakebird sss.. yang model tarik belakang punya..kalo x silap aku, tahun 84. puas dah aku mencari.. sehingga kini tidak berjumpa.. kete aku cuma tu jer yang tak ade lagi.. kalo dapat, bole la aku sambung untuk keje2 mengecat pulak... tolong yer kawan2..

Quote    Reply   

#15 [url]

Mar 12 07 11:49 AM

kamachee yang dinnismo kata tuh dah pindah ke belakang perkuburan islam selayang baru. kaawak laawak nak ke uawak yam. from batu caves. pandang seblah kiri. ade kubur. masuk lorong celah kubur. leh nampak sign besau nama kamacheeeeeee

image

Quote    Reply   

#16 [url]

Mar 23 08 1:51 PM

jalan chan sow lin ada gak.
dari Percetakan Nasional,
carik simpang 4 Jalan Tiga,
side belah kiri.

tapi bukan kedai potong la.
scrap car olskool.
part buleh beli.

Quote    Reply   
avatar

tetapi

Quite Active

Posts: 431

#17 [url]

Mar 24 08 8:49 AM

motard wrote:
jalan chan sow lin ada gak.
dari Percetakan Nasional,
carik simpang 4 Jalan Tiga,
side belah kiri.

tapi bukan kedai potong la.
scrap car olskool.
part buleh beli.


ha yang nie aku nak cari nie .. bila nak pegi nie hmmm ??

my dream b310 with sr16vvl@sr16ve

Quote    Reply   
Add Reply

Quick Reply

bbcode help